Verzending & Retour

Retour

Is het product dat je hebt besteld toch niet helemaal wat je in gedachten had? Helaas, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan en maak een verzendlabel via deze link:  https://goparcel.nl/return/company/5b05cbaa-fa62-4431-9286-86754f47a5d5 Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. (Vergeet niet de # voor je ordernummer erbij te zetten)

We zullen het aankoopbedrag van de bestelde items binnen 10 werkdagen na aankomst terugstorten op jouw rekening.

Ruilen

Je mag je item natuurlijk ook ruilen voor een andere maat. Dat is geen enkel probleem! Meld je ruilretour aan door ons te mailen naar fashiontigerss@gmail.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product.

Nadat je jouw ruilretour hebt aangemeld zorgen wij ervoor dat je de goede maat kan bestellen (mits deze bij ons op voorraad is of nog besteld kan worden).

Retour artikelen

 Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongedragen zijn. Fashiontiger behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. De kosten van retourzending zijn voor de afzender. Zodra we jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug storten op je rekening.

  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Zodra er labels verwijderd zijn kunnen wij het product niet terug nemen.
  • Bikini’s kunnen alleen geretourneerd worden als ze met ondergoed eronder zijn gepast ivm hygiëne!