Verzending & Retour

Retour

Is het product dat je hebt besteld toch niet helemaal wat je in gedachten had? Helaas, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan Fashiontigerss@gmail.com met daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens na bevestiging en instructie van ons kun je de retour (let op: op eigen kosten) terugsturen. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.

We zullen het aankoopbedrag van de bestelde items binnen 5 werkdagen na aankomst terugstorten op jouw rekening.

Ruilen

Je mag je item natuurlijk ook retour sturen en ruilen voor een andere maat. Dat is geen enkel probleem! Meld je retour aan door ons te mailen naar fashiontigerss@gmail.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product.

Nadat je jouw retour hebt aangemeld zorgen wij ervoor dat je de goede maat kan bestellen (mits deze bij ons op voorraad is of nog besteld kan worden).

Retour artikelen

 Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongedragen zijn. Fashiontiger behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. De kosten van retourzending zijn voor de afzender. Zodra we jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug storten op je rekening.

  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Zodra er labels verwijderd zijn kunnen wij het product niet terug nemen.
  • Bikini’s kunnen alleen geretourneerd worden als ze met ondergoed eronder zijn gepast ivm hygiëne!